Viktiga deadlines

Deadline

Ni har nu fått ut handlingar till stämman som vi ska ha torsdag 28 maj. Det ni inte har fått ut är valberedningens förslag i styrelseval. Det kommer förhoppningsvis i närtid. Skarpa deadlines ni nu behöver ha koll på:

19/5 Sista dag för att nominera till styrelse och valberedning. Uppge vem du nominerar med namn och lägenhetsnummer samt vem du själv är med samma information. Posta, lägg i styrelsebrevlådan eller eposta till info@rektangeln22.se

20/5 Personvalsröstsedel går ut till alla medlemmar Gäller val till styrelse och valberedning, övriga röstningar finns i utskickade handlingar.

26/5 Styrelsen måste ha poströst senast (posta eller lägg i styrelsens brevlåda, port 114, 1 tr.) Där ska finnas ytterkuvert och i det intyg samt ett innerkuvert med poströst och personvalröstsedel.

28/5 Föreningsstämma
- 17.00. Kom tidigt till lokalen om du vill delta fysiskt.
- 17.30 - 17.45. Logga in digitalt på distans
- 18.00. Föreningsstämman börjar, dörrarna stängs när 50 personer är i lokalen
- 18.00 - cirka 18.15 Röstlängden justeras. Efter det kan man inte logga in och delta

Om ni har några frågor rörande handlingarna och stämman. Skriv här i kommentarsfältet så förklarar vi. Många svar finner ni i handlingarna, men ni är så välkomna att fråga här.

Det är första gången det går att delta på fyra olika sätt så det är nytt för oss alla. Vi är dock övertygade att det här ska gå bra med gemensamma krafter och god vilja.