Festlokal

Festlokalen med ballonger

Föreningen förfogar över en egen festlokal. "Kvadraten" i port 114 3 tr, är väl utrustad för upp till 30 gäster. Perfekt för barnkalas, firande av studenter och andra festligheter.

Vår gemensamhetslokal Kvadraten kan hyras av dig som medlem eller hyresgäst för fester och andra privata sammankomster. Där finns ett fullt utrustat kök med glas och porslin för 30 personer samt ett stort rum med matbord och stolar. Naturligtvis följs och respekteras nedanstående regler.

Bokning
Kvadraten är bokningsbar för dig som är bosatt i Brf Rektangeln 22 och har fyllt 20 år. Ett tillfälle kan du boka i taget vilket innebär att du efter din aktivitet är välkommen att göra en ny bokning.

Se först om lokalen är ledig i kalendern nedan på det datum du tänkt dig. Därefter bokar du lokalen via hemsidans kontaktformulär. Ange namn, telefon och lägenhetsnummer samt datum och klockslag då du behöver lokalen. Tänk på att boka tid för att ställa i ordning före aktiviteten och tid för att städa efteråt.

Du är alltid välkommen att ställa frågor genom att använda föreningens kontaktformulär under kontakt.

Kostnad
För privata ändamål kostar Kvadraten 400 kr/dag. Har du ett företag och vill boka Kvadraten för kommersiellt ändamål, t ex kurser eller föreläsningar? Då debiterar föreningen 1 000 kr/dag, via faktura.

Betalning ska ske senaste den sista (var)dagen i den månad som du hyr lokalen och görs till Brf Rektangelns plugirokonto 38414-9. I samband med att nycklarnas överlämnande får du mer information om betalningsvillkoren.

Nyckelbricka
Nyckelbricka hämtas efter överenskommelse och den returneras efter aktiviteten. Lämna brickan i föreningens brevlåda i port 114, 1 tr. Tappar du bort brickan kommer du att debiteras kostnaden för en ny.

Övrigt
Bostadsrättshavaren/hyresgästen ansvarar för bokningen även om den görs av ett hemmaboende barn som fyllt 20 år.

Kvadraten får användas vardagar kl 09:00-22:00 och helger kl 09:00-23:00.

Din sammankomst får absolut inte störa omkringboende.

Porten mot Dalslandsgatan får inte ställas upp. Rökare ska gå ut till trottoarendå man annars stör de som bor i lägenheterna närmast porten. Fimpar ska samlas in av dig som hyr lokalen.

För allas trevnad ska lokalen lämnas snygg och städad och i samma skick som du själv vill finna den i. Observera att städning måste ske inom den bokade tiden. I fall faktureras du för städning. Det finns städmaterial men inte exempelvis tvål, diskmedel, toalettpapper och liknande.

Rapportera ev skador på lokalen när du returnerar nyckeln.