Festlokal

Festlokalen med ballonger

Bokning
Kvadraten är bokningsbar för dig som är bosatt i Brf Rektangeln 22 och har fyllt 20 år. Du kan boka ett tillfälle i taget vilket innebär att du efter din aktivitet är välkommen att göra en ny bokning.

Se först om lokalen är ledig i kalendern nedan på det datum du tänkt dig. Därefter bokar du lokalen via hemsidans kontaktformulär. Ange namn, telefon och lägenhetsnummer samt datum och klockslag då du behöver lokalen. Tänk på att boka tid för att ställa i ordning före aktiviteten och tid för att städa efteråt.
Du är alltid välkommen att ställa frågor genom att använda föreningens kontaktformulär under kontakt. Svar angående tillgänglighet kan dröja tre till sju dagar.

Kostnad
För privata ändamål kostar Kvadraten 400 kr/dag. Har du ett företag och vill boka Kvadraten för kommersiellt ändamål, t ex kurser eller föreläsningar? Då debiterar föreningen 1 000 kr/dag, via faktura.
Betalning ska ske senaste den sista (var)dagen i den månad som du hyr lokalen och görs till Brf Rektangelns plugirokonto 38414-9. I samband med att du gör en bokning får du mer information om betalningsvillkoren.

Nyckelbricka
Vid en bekräftad bokning läggs accessen till Kvadraten till på era befintliga “röda” huvud nyckelbrickor för den dag ni bokat.

Ordningsregler:
- Kvadraten får användas vardagar/söndagar kl 09:00-22:00 och fredagar/lördagar kl 09:00-23:00
- Din sammankomst får absolut inte störa omkringboende
- Porten mot Dalslandsgatan får inte ställas upp. Rökare ska gå ut till trottoaren då man annars stör de som bor i lägenheterna närmast porten. Fimpar ska samlas in av dig som hyr lokalen.
- För allas trevnad ska lokalen lämnas snygg och städad och i samma skick som du själv vill finna den i. Observera att städning måste ske inom den bokade tiden. I fall där städningen inte sker kommer du faktureras för städning. Det finns städmaterial men inte exempelvis tvål, diskmedel, toalettpapper och liknande.
- Rapportera ev skador på lokalen när du returnerar nyckeln.