Liten hisskola

Inlagt av Ursula tors, 2018-02-22 19:32
Hiss

Nu när det är vinter dras det in mycket smågrus i trapphusen. Vi har regelbunden städning, men ibland kommer det in grus i räfflorna framför hissdörren. Det gör att dörren inte går igen. Det kan, på andra våningar, uppfattas som att hissen är trasig. Felanmäl inte direkt, utan ta gärna ett lättare motionspass och hittar ni en liten inkilad sten vid en halvöppen dörr sparar vi massor med pengar om ni petar bort den och ser hur hissen fint kan åka iväg igen. För boende som inte kan gå i trappor gäller så klart inte detta. För dem är det väldigt bra att ha grannar som hjälper till snabbt, istället för andra dyra och långsamma alternativ, som dock så klart ska anlitas när annat inte hjälper.

Om hissen inte är exakt rätt justerad i nivå med ditt våningsplan kan du börja med att skicka upp den högst upp eller längst ner. Den justeras då om till rätt nivå. Testa detta först innan du felanmäler. Det sparar vi också massor med pengar på.

Andra mindre fel på hissen vill vi gärna att du felanmäler till info@rektangeln22.se i första hand. Då slipper vi jouravgifter mm på udda tider. Allt för att spara tid och pengar för oss medlemmar!

Ett akut ärende anmäls så klart som vanligt till SCT Hiss 020-18 18 69