Nya riktlinjer från HSB

På grund av Coronaviruset Covid-19 ändrade HSB Stockholm riktlinjerna för felanmälningar och åtgärder i fastigheter under mars.

Akuta åtgärder är fortfarande prioriterade men nu utförs även icke-akuta åtgärder om den boende:
- är helt frisk
- inte är hemma vid åtgärdstillfället, befinner sig i ett annat rum eller håller avstånd på minst 2 m

Gäster i sommar?

Hade du tänkt ha gäster i sommar, men tvekar att ha dem boendes hemma hos dig på grund av Corona? Ta chansen att hyra gästlägenheten Gästis. Den brukar vara fullt uthyrd hela juli, men är anmärkningsvärt obokad i år.
Med gästerna i Gästis och grillning på gården är det ju lätt att umgås med social distansering. Gå in här och läs mer och boka sedan här.

OBS! Kalenderbilden är från 21 juni. Bokningar kan ha tillkommit.

För mycket ljud på fotbollsplanen

Det har varit alldeles för mycket ljud på fotbollsplanen på sistone. Trivselreglerna är till för att följas. De som spelar där måste hålla nere ljudnivån och sluta absolut senast 21.00. Vi kommer nu att genomföra ytterligare ljuddämpande åtgärder. Det innebär bland annat ljudisolering, nya skyltar och timer på belysningen.

Akut reparation av bredbandet 17:00 idag

UPPDATERING 21:00
Ett kabelbrott är nu temporärt fixat
Efter tre timmars idogt letande hittades en avklippt kabel. Den är nu temporärt fixad, men vi kommer i närtid att behöva byta hela kabeln. Vi kommer att eftersöka den som varit uppe och klippt kabeln till så stor skada för så många. Nu ska det fungera hyfsat stabilt tills kabeln är bytt. Styrelsen ringer Ownit imorgon bitti för att få snarast möjliga tidpunkt för att byta hela kabeln. Vi tackar fd styrelseledamot Tom för idog assistans och dörröppning mm för Ownits tekniker.